BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ ÖNEMLİ BİR GÖREV İFA EDİYOR

20200323saglikİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden korona virüs salgınına karşı yoğun bir şekilde mücadele veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, " Sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve onlara şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yaşanan bu süreçte tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri yoğun çaba ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ

Sağlık çalışanlarının yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında maske takarak vatandaşları uyardığı “     Evde Kal” mesajını paylaşarak vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını isteyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Fedakârca gayret gösteren sağlık çalışanlarımızdan milletimize mesaj var.
Devletimizin aldığı ve alacağı kararlara uyalım. Çok acil  durumlar haricinde hastanelerimizi meşgul etmeyelim. Dualarımız ve bütün yüreğimiz ile sağlık personelimizin yanındayız.” şeklinde konuştu.