BAŞKAN TOSYALI’DAN 'EVDE KAL' ÇAĞRISI

20200326evdekalİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bir açıklama yaparak, vatandaşları bilgilendirdi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı "Bu virüsten korunmak için İskenderun halkımızdan rica ediyorum evde kalalım" dedi.

EVDE KALALIM

Başkan Tosyalı açıklamasında; "Devletimizin ve Sağlık Bakanlığımızın yayınlamış oldukları bildirilerde bu krizi önlemenin en birinci kuralı evde kalmak. Mecburi olarak işimiz olmadığı müddetçe lütfen evimizden çıkmayalım. Çıktığımız zamanda da kimseyle temas etmeyelim. Biz İskenderunlular olarak üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız. “dedi.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Değerli İskenderunlular, Evlerinizde kalmanız, sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derece önemlidir. Lütfen zaruri olmadıkça sokağa çıkmayalım. Sizlere aileniz ile birlikte sağlıklı günler diliyorum.” şeklinde konuştu.