BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN ZABITA HAFTASI MESAJI

20141310baskan2İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi zabıta ekiplerinin özverili bir şekilde görev yaptıklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Zabıta Teşkilatının 191. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Zabıta Teşkilatının vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü vazifesi gören önemli bir birim olduğunu belirterek mesajında şunları kaydetti:

“Halkımızla sürekli iç içe olan zabıta ekiplerimiz kent genelinde yaptığı uygulama ve denetimlerle güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta İskenderun Belediyesi Zabıta Teşkilatımız olmak üzere vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde ifa eden tüm Zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum”