BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’İN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

20150110baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır” dedi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingili, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:

“2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına başlamanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Toplumların huzurlu, güvenli, maddi ve manevi refah seviyesine ulaşması ile aydın ve medeni bir gelecek içinde yaşaması için çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi, bilgiyi, başarıyı yakalamaları milli ve manevi değerlerle donatılmaları gereklidir. Bunun da eğitim ve öğretimle olacağı açıktır.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır. Bu bilinçle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize olan desteğimizi sürdürecek, eğitim alanındaki proje ve çalışmaları belediyemizin imkânları ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum "