BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

20170212baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi dingil,”3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nün insani duygularımızı en fazla hissetmemiz gereken günlerden biri olduğunu belirtti. Başkan Seyfi Dingil, 3 Aralık dünya engelliler günü nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı.Bir takım engellerine rağmen, hayata tutunmaya çalışan ve onurlu bir şekilde yaşamak amacıyla ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımızın toplumumuz için, birer güç kaynağı olduğunu ifade eden belediye başkanı Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:

“Engellilik sadece engelli vatandaşlarımız ve ailelerini değil, tüm toplumu ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, yaşamlarını daha iyi şartlarda ve başkalarına muhtaç olmadan sürdürmek, onlara daha güzel yarınlar sunmak adına, bugüne kadar yapılan iyileştirme çalışmaları bundan sonrada artarak devam edecektir.

Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum

Bu düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü”' nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum "