BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

20170424baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan hemşerilerine teşekkür etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İl Kongresine katılmak için ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan mitinge katılan ve büyük coşku ortaya koyan tüm hemşerilerine teşekkürlerini iletti. Hataylıların ilk günden bu yana hep yanında ve destekçisi olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha yalnız bırakmadığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, şunları söyledi:

“Hataylılar olarak Dünya lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimizi her şartta ortaya koyuyoruz. Bunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdik.

Bu sevgiye bir kez daha şahitlik ettik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hatay yine kendisine yakışanı yaptı.

Bu vesile ile AK Parti 6. Olağan İl Kongresinde il Başkanlığına seçilen İbrahim Güler ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.”