BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

20150416baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Ayı'nın gelişini müjdeleyen ve mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin tüm İslam âlemi için mukaddes bir gece olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili tüm İslam âlemi için eşsiz bir fırsat olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil mesajında şunları kaydetti:

"Bu mübarek gecede kardeşlik ve huzurun tüm dünyada hâkim olması, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için dua edelim. Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar hepimiz için manevi bir hasat mevsimidir. Yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu mukaddes günlerin gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve tüm dünyaya adalet getirmesini diliyorum ” ifadelerini kullandı.

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bu mukaddes geceyi hep birlikte eda etmenin mutluluğunu yaşayacaklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Bu düşüncelerle ülkemizin ve tüm hemşehrilerimizin mübarek Regaip Kandilini kutlar, bu kutlu gecenin tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını temenni ederim" dedi.