BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’İN POLİS HAFTASI MESAJI

20141202baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Polis Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:“Ülkemizde kamu düzeninin sağlanması, can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini muhafaza etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olan Emniyet Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde, Polis Teşkilatımızın çok büyük bir rolü vardır. Gücünü kanunlardan ve halktan alan Polisimiz görevini fedakârca yapmış, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Sahip olduğu 172  yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapısını da ekleyerek, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında da, üst sıralarda yer alarak, yabancı ülke polis teşkilatlarına eğitim veren bir kurum haline gelmiştir.

Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, Polis Haftasını kutluyor, ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan personellerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı arz ediyor, halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum.”