BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

20170413baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizi bölmek parçalamak isteyen hainlerin hiç zaman hedefine ulaşamayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Emniyet Müdürlüğü ek yerleşkesi içerisindeki bakım onarım şube müdürlüğünde meydana gelen patlamada şehit olan hemşerimiz polis memuru Burhan Mercan’a Allah’tan rahmet diledi.  Başkan Seyfi Dingil, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Hemşerimiz polis memuru Burhan Mercan’ın patlama sonrasında ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu hain terör saldırısını bir kez daha nefretle kınıyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.

Bu hain saldırılara karşı en iyi cevabı milletimiz birlik ve beraberlik içinde verecektir. Ülkemizin huzurunu, kardeşliğini ve bütünlüğünü hiç kimsenin bozmaya gücü yetmez, yetmeyecektir. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla sürecektir. Alçakça düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden sivil memurlarımıza ve şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”