BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN İskenderun Belediye

20170424baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve sevincinin yaşadıklarını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı mesaj yayımladı.Başkan Seyfi Dingil, pek çok hayır ve bereketi barındıran, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını belirterek mesajında şunları kaydetti:

“Kur’an’ın yeryüzüne indirildiği gece olan Kadir Gecesi; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim; insanlığın ufkunda bir ışık gibi yanan ve her dönemde insanların yollarını ve gönüllerini aydınlatmaya devam eden bir çağrıdır.

Bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz ve çevremizdeki ülkelerde yaşayan tüm Müslümanlar ve hatta tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun egemen olması en büyük dileğimizdir.

Kadir Gecesi’ni idrak ederken, ihtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda olan insanlarımızın gönüllerini yapmaya, sıkıntılarını paylaşmaya ve acılarına ortak olmaya çalışalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, İskenderunlu hemşerilerimin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığı huzur ve barış içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesi dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum”

sunuyorum”