MERKEZ VE SAHİL CAMİ PROJESİ

Yaynlanma Planlanan Projeler

20150331cami1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ‘in üzerinde titizlikle durduğu iki yeni cami projesinin sunum tanıtım toplantısı yapıldı. Yelken kulübünde gerçekleştirilen sunum toplantısına Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MKÜ Rektörü Prof.Dr Hasan Kaya, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, kentimizin hayırsever işadamları katıldı. Burada bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, merkez ve sahil cami projelerinin bir an önce gerçekleşmesini arzu ettiğini ifade ederek”İskenderun şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı artık halkımızın yeni camilere ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Üzerinde hassasiyet ve önemle durduğumuz bu iki yeni cami projemiz ile şehrimize ayrı bir güzellik katmak istiyoruz”dedi.

Tanıtım videosunu izleyen protokol üyeleri hazırlanan her iki cami projesinin özenle hazırlandığını gördüklerini ve bir an önce yaşama kazandırılması için gayret göstereceklerini söylediler. Yapılan sunumun ardından yapılması planlanan camilerin yerlerinde incelemelerde bulunuldu.

İSKENDERUN BELEDİYESİ SAHİL CAMİ PROJESİ VİDEO

(Kentimize yapılması düşünülen Sahil Cami projesi.)Bu mübarek Cuma gününün hürmetine, hayalini kurduğumuz ne varsa Rabbim gerçeğe dönüştürsün inşallah Hayırlı Cumalar

Posted by Seyfi Dingil on 27 Mart 2015 Cuma