İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN DOLANDIRICILIK AÇIKLAMASI

duyuruİskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ; bazı şahısların iş adamlarını ve hayırseverleri İskenderun Belediyesi makamı adına aradığını söyleyerek para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları Belediyemize gelen bilgilerden anlaşılmıştır.

Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamamaları için kendilerini İskenderun Belediyesinin adını kullanarak para veya yardım talebi ile arayan kişilere itibar etmemeleri, bu ve benzeri bir durum ile karşılaştıklarında derhal polis (155) veya jandarma (156) birimine müracaat ederek bilgi vermeleri ya da İskenderun Belediyesi 444 1939 nolu numarasını arayarak irtibat kurmaları ve bilgi paylaşmaları suç işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır.

Bu vesileyle hayırsever iş adamları, esnaf ve vatandaşlarımıza bir kez daha hiçbir belediye personelinin telefonla arayarak kimseden ihtiyaç sahipleri için para ve yardım talep etmeyeceği hususunu saygıyla hatırlatırız.