İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: TOKİ ÖRNEK DAİRELERİ İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK

20171123tokiİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ konutlarından hak sahibi olan vatandaşlarımızın örnek daireleri görmeleri için belediyemiz tarafından araç kaldırılacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, TOKİ konutlarının yapımının hızla devam ettiğini belirtti.

ARAÇLAR ANIT ALANINDAN KALDIRILACAK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”TOKİ konutlarından hak sahibi olan vatandaşlarımızın örnek daireleri görmeleri için belediyemiz tarafından 26 Kasım Pazar günü saat: 14.00 ve 16.00'da anıt alanından TOKİ konutlarına araç kaldırılacaktır. Vatandaşlarımızın TOKİ inşaat alanına küçük çocuklarını getirmemeleri rica ediyoruz. Çünkü inşaat alanında çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ KONUTLARINDA SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Düğünyurdu Mahallesinde yapımı devam eden TOKİ konutları için sürecin devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”bilindiği üzere bir süre önce TOKİ 3+1 ve 2+1 için konut satış ilanları yayınlanmış vatandaşlarımız başvuruda bulunmuştu.3+1 nitelikli konutlar için kura çekimi yapılırken 2+1 nitelikli konutlar için halk bankasından randevu sistemi ile konut belirleme görüşmeleri ilan etmiştik. Bu süreçleri yakında takip ediyoruz. Gerekli bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.