EV VE İŞYERLERİMİZE TÜRK BAYRAĞI ASALIM

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Zeytin Dalı operasyonu ile Afrin harekâtına katılan kahraman askerlerimize destek olmak için tüm vatandaşlarımızı evlerine ve işyerlerine şanlı Türk bayrağımızı asmaya davet etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/PYD/KCK ve DEAS terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin'e yönelik olarak "Zeytin Dalı Harekâtının" başarı ile devam ettiğini söyledi.

ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASALIM

Düzenlenen operasyonda birçok   terör örgütü mensubun etkisiz hale getirildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Hatay valilimizce alınan karar doğrultusunda harekâtı yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimize İlimizin maddi manevi desteğini bildirmek anlamında Hatay'ımız genelinde tüm resmi kurum, ev ve işyerlerimizde bayraklarımızın asılmasının önemli olduğu görülmüştür. Bu çalışmaya bütün Hataylı hemşerilerimizi davet ediyoruz ”dedi.

DUALARIMIZ MEHMETÇİLERİMİZLE

Başkan Seyfi Dingil,”Zeytindalı operasyonu ile Afrin Harekâtına katılan kahraman askerlerimize destek olmak için evlerimizi ve işyerlerimizi Türk bayrağı ile donatalım. Yüce rabbim Mehmetçiklerimizi korusun ve ordumuzu muzaffer kılsın. Kahraman askerlerimize Afrin Operasyonu’nda başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız Mehmetçilerimizle” şeklinde konuştu.