DEV SPOR YATIRIMLARI İMZA TÖRENİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

20191229sporİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun'a hizmet noktasında gayretle çalıştıklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun 30.12.2019 Pazartesi günü İskenderun'a geleceğini söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,şunları sözlerine ekledi:

İSKENDERUN'A DEĞER

"Belediye olarak sporu tabana yaymayla alakalı, her bir ferdin sporla buluşmasını temin etmek adına özel gayret sarf ediyoruz.

Bu çerçevede Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun teşrifi ile 30 Aralık 2019 Pazartesi saat:16:30'da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Konservatuvar Salonunda düzenlenecek olan "Dev Spor Yatırımlarımızın İmza Törenine"tüm halkımızı davet ediyoruz .İskenderun'a değer"