DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ATİK YAYLASINDA BAŞLAYACAK

WhatsApp Image 2019 09 12 at 09.20.45

İskenderun Belediyesinin, 14 Eylül Cumartesi Günü düzenleyeceği doğa yürüyüşünün yapılan değişiklik ile Atik yaylasından başlayacağı belirtildi. İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamada, doğa yürüyüşüne dileyen herkesin katılabileceği bildirildi.

YÜRÜYÜŞ GÜZERHANINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen yürüyüşe tüm bölge halkını davet ederek,” Doğa yürüyüşü parkurumuz Yamaç Paraşütü tepesi başlayarak, orman yolundan Akçay Mevkii yangın havuzunda son bulacaktı. Alınan karar gereği yürüyüş parkurunda değişiklik yaptık. Parkurumuz 14 Eylül Cumartesi sabah 09.30’da Atik yaylası piknik alanından başlayacak olup 3 km ormanlık alandan devam edecek olup bitiş yeri Çobandede mevkiidir ”dedi.

YÜRÜYÜŞ ATİK YAYLASI PİKNİK ALANINDAN BAŞLAYACAK

Başkan Tosyalı, ”İskenderun Belediyesi Doğa Yürüyüşü etkinliğine katılmak isteyen hemşerilerimiz telefonla kayıtlarını yaptırabilirler. Buluşma Yerimiz İskenderun Belediyesi önünde 14 Eylül Cumartesi günü sabah 09.00’da olacaktır. Kendi aracı ile ulaşım sağlayanlar 09.30’da Atik yaylası piknik alanı mevkiinde olmalıdır. Tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.