BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN MAÇA DAVET

20190927isksporİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz İskenderunspor’un ile Yahyalıspor maçı öncesinde tüm taraftarları maça davet etti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz şehir stadında oynanacak karşılaşma ile 5 Temmuz İskenderunspor’un kendi sahasında ilk maçına çıkacağını belirtti.

SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ
Tüm sporseverleri maça davet eden Başkan Fatih Tosyalı,”5 Temmuz İskenderunspor ile Yahyalıspor maçına tüm turuncu maviye gönül vermiş taraftarlarımızı bekliyoruz.29 Eylül Pazar saat 15.00’da takımıza destek olmak için statta olalım. Kendi sahamızdaki ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu anlamda takımıza güveniyoruz ”dedi.

HEDEF 3 PUAN
Başkan Fatih Tosyalı,” Güzel bir kamp dönemi geçirdik. İlk maçımızı deplasman da oynamamıza rağmen iyi bir mücadele ile kazandık. Her zaman 12.adam dediğimiz sezon boyunca takımıza destek olacak taraftarlarımızı bu maçımıza bekliyoruz.5 Temmuz İskenderunsporumuzu hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız. Bu maçımızı da iyi bir oyunla kazanacağız ”şeklinde konuştu.