İSKENDERUN 1. KİTAP GÜNLERİ FUARI İMZA VE SÖYLEŞİ GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

20200212kitap2İskenderun Belediyesi tarafından 7 Şubat’ta açılan İskenderun 1.Kitap Fuarı imza ve söyleşi günleri ile devam ediyor. Keyifli ve kültür dolu geçen Kitap Fuarında vatandaşlar imza ve söyleşi programlarına yoğun ilgi gösteriyor. Fuarda şuana kadar Türkiye’nin yakından tanıdığı yazarlar Gökçen Çatlı, Zekeriya Efiloğlu, Hatice Kübra Tongar, Seval Kirmit Yazar ve Sinan Yağmur imza söyleşi programlarında İskenderunlular ve kitapseverler ile buluştu.

KİTAP OKUMAK YOLUMUZU AYDINLATIR

Düzenlenen programlar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’da ilk kez Atatürk Anıt Alanında düzenlemiş olduğumuz kitap fuarımız yoğun bir ilgiyle devam ediyor. İskenderun’umuza yakışır bir kitap fuarı geçiriyoruz. Hemşerilerimizin ilgisi ve programlarımıza katılımları gayet güzel, bu da bizleri mutlu ediyor. Böyle sosyal ve kültürel bakımdan anlamlı ve değerli hizmetleri yapmaya gayret göstereceğiz ” dedi.

İYİ BİR KİTAP, İNSANA CAN VEREN KANDIR

Başkan Tosyalı,” Fuarımız bitimine kadar yazarlarımız imza ve söyleşi programı düzenleyecek.  İmza ve söyleşi pragmalarımıza katılan yazarlar Gökçen Çatlı, Zekeriya Efiloğlu, Hatice Kübra Tongar, Seval Kirmit Yazar ve Sinan Yağmur’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yayın hayatlarında başarılar diliyoruz ” şeklinde konuştu.