İSKENDERUN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR

20191118fenisleri2İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürerek; bakıma ve onarıma acil ihtiyaç duyulan yolları daha konforlu bir hale getirmek için çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında asfalt yama, kaldırım onarım ve parke yol çalışmaları yürütüyor. Kış aylarında trafikte sürücü ve yayaların daha sağlıklı ulaşım sağlamaları için çalışmalarına hız veren ekipler Karayılan, Suçıkağı, Dumlupınar ve Muradiye mahallelerinde asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN TİYATRO ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

20191118tiyatro2İskenderun Belediyesi birbirinden güzel kültür ve sanat etkinliklerini İskenderun halkı ile buluşturmaya devam ediyor. Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen “Komşu Köyün Delisi” ve “Murtaza” isimli tiyatro gösterileri izleyici ile buluştu. Düzenlenen tiyatro gösterine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Deniz Üs Komutanın Tuğamiral Fuat Gedik, İskenderun İlçe emniyet müdürü Nevzat Güneş, davetliler ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI VATANDAŞLARLA SABAH SPORU ETKİNLİĞİNE KATILDI

20191118spor5İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşlarla sabah yürüyüşüne katıldı. Her hafta sonu düzenlenecek olan sabah sporu etkinliklerinin ilkinde vatandaşlarla birlikte spor yapan Başka Fatih Tosyalı, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti. Atatürk Anıt Alanı önünden başlayan yürüyüş, sahil boyunca yelken kulübüne kadar devem ederken akabinde tekrar anıt alanına kadar devam etti.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI, YEMİN TÖRENİNE KATILDI

20191118yemintoreni2İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda tertip edilen yemin törenine katıldı. 2019/4 tertip erlerimizin yemin törenine katılarak askerlerimizin ve çeşitli yörelerden kentimize gelen ailelerinin kıvanç ve mutluluğunu paylaşan Başkan Fatih Tosyalı, vatani görevini ifa eden Mehmetçiklerimizi tebrik etti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun Deniz Er Eğitim Alayında 2019/4 Tertipli Erlerin yemin törenine katıldık. Vatanımızın yılmaz bekçileri ve ordumuzun kahraman neferleri düzenlenen törende yemin ettiler. Güzel vatanımızın birçok bölgesinde omuz omuza görev yapacak olan evlatlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum" ifadelerini kullandı.

İSKENDERUN’DA ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

20191118asfalt1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde birçok noktada yolların bakım, onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. İlçe genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, muhtarlar ile iletişim halinde olup, Suçıkağı, Dumlupınar ve Muradiye Mahallelerinde ihtiyaç duyulan noktalarda yolların bakım, onarım ve asfalt yama işlemlerini gerçekleştiriyor.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

20191118ogrenci1İskenderun Belediyesi tarafından İbn-i Sina Andolu Lisesi bahçesine yapılan çim futbol sahası ve çevre düzenlemesi için okul idarecileri ve öğrencileri Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, okul ziyaretleri kapsamında İbn-i Sina Anadolu lisesine ziyarette bulundu. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Fatih Tosyalı’ya öğrenciler ve idareciler okula desteklerinden dolayı ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN HAFTA SONLARI SPOR ETKİNLİĞİ

20191114sporİskenderun Belediyesi sağlıklı ve zinde yaşam için spor kültürünü geliştirmek adına ücretsiz hafta sonları sabah sporu etkinlikleri düzenliyor. İskenderunlulara sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan İskenderun Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, profesyonel eğitmenler eşliğinde spora davet ediyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMEN GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

20191114ogretmenToplumun her kesimine yönelik düzenlenen sosyal, sanatsal ve kültürel çalışmalarıyla adından söz ettiren İskenderun Belediyesi, öğretmen gününe de özel bir etkinlik hazırlıyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 23 Kasım 2019 Saat 20.00’da İskenderun Belediyesi Nikâh Salonunda düzenleyeceğimiz Öğretmenler Günü Kutlama etkinliklerine tüm öğretmenlerimiz davetlidir ”dedi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN ARAYIL TATİLİ ÖNCESİ TÜM ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ HEDİYESİ

20191113bilet1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçe sınırları içerisinde eğitim gören tüm öğrencilere ara yıl tatili öncesi lunapark bileti hediye etti. İskenderun Belediyesi ile İskenderun Kaymakamlığı arasında sosyal, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetler ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı. İskenderun Belediyesi brifing salonunda düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Milli eğitim Müdür vekili ve okul müdürleri katıldı.