İSKENDERUN BELEDİYESİ KALDIRIMSIZ CADDE VE SOKAK BIRAKMIYOR

20170522kaldirim1İskenderun Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor.  İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fener Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında caddenin her iki yanı komple yenileniyor. Çeşitli nedenlerle bozulan, tahrip olan kaldırımların yerine desenli karolar döşeniyor. Görme engelliler için iz yolu, engelliler ve garaj girişleri için de rampalar yapıldığı çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

FB’Lİ TARAFTARLARDAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

20170522fener1Spora, sporculara ve taraftarlara her zaman destek veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Euroleague Final Four'da oynanan Fenerbahçe-Olympiakos maçının halk tarafından izlenebilmesi için sahil anıt alanına  dev ekran kurdurmasını Fenerbahçeli taraftarlar ve spor severler memnuniyetle karşıladı. Anıt alanında kurulan dev ekrandan tarihi karşılaşmayı izleyen taraftarlar sarı - lacivert forma giyerek, dev ekran karşısında, maçı heyecanla takip ettiler. Final Four maçını, sadece Fenerbahçeliler değil, diğer takımların taraftarları da izleyerek, adeta tek yürek oldular.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:SAHİL BANDINDA YENİ PARK ALANLARI YAPILIYOR

20170522park1İskenderun Belediyesi kente yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından sahil bandında yeni park alanları yapıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tarafından verilen talimatlar sonucu yapılan incelemeler neticesinde park yapımına müsait olabilecek alanlar tespit edilerek çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ERDAL BÖNCEOĞLU VEKÂLET EDİYOR

20170517erdalİskenderun Belediye Başkanlığına Erdal Bönceoğlu Vekâlet Ediyor. İskenderun Belediyesinin iller bankası ile Bakanlıklarda bulunan işlerini takip etmek üzere Ankara’ya giden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yerine göreve dönünceye İskenderun Belediye Meclis üyesi Erdal Bönceoğlu’nun vekâlet edeceği bildirildi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:AZGANLIK’TA YAYLA YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR

20170516azganlik1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Azganlık’ta yayla yollarının bakımlarının yapıldığını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yayla yollarındaki bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının arttığını, kendilerinin de vatandaşların bu yollarda sıkıntı yaşamamaları için çalışma başlattıklarını söyledi.