İSKENDERUN’DA BASIN MENSUPLARI İLE DOWN SENDROMLULAR FUTBOL MAÇI YAPTI

20171123down1İskenderun’da Down Sendromlu çocuklar ile Basın Mensupları futbol maçı yaptılar. İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde Sakarya Kapalı Spor salonunda düzenlenen Görme Engelliler Spor Federasyonu 2.Devre futsal müsabakalarının bitmesinin ardından sahaya down sendromlular ile basın mensupları çıktı. Karşılaşmayı İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de izledi.

GÖRME ENGELLİLER FUTSAL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

20171123futsal1İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Görme engelliler spor federasyonu 2.devre futsal müsabakaları sona erdi. İskenderun Belediyesi Sakarya spor salonunda düzenlenen final maçları sonrasında Ankara  Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü 42 puan ile şampiyon olurken, 28 puan ile Ankara  Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Bursa Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ise 21 puan ile üçüncü oldu.

İSKENDERUN BELEDİYESİ PARK-BAHÇE EKİPLERİ AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin kent genelindeki tüm parklarda ve yeşil alanlarda çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir İskenderun için sürdürdüğü hizmet kapsamında Denizciler, Bekbele,Sarıseki ve Karayılan’daki yeşil alanlarda ağaç bakım ve budama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

CAMİLERDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

20171120cami1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camilere ve ibadethanelere imkânlar ölçüsünde hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Hamidiye Camiisinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan çevre ve avlu düzenleme çalışmalarını inceledi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE HALK GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

20171120halk1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleneksel hale getirdiği halk gününde vatandaşlar ile görüşüp, istek ve taleplerini dinliyor, sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Başkanlık makamında halk günleri kapsamında vatandaşlar ile görüşen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinledi. Vatandaşlarla doğrudan yapılan görüşmelerin sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesinde etkili olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, vatandaşlardan gelen talepleri ve istekleri ilgili müdürleri çağırarak iletti ve taleplerin biran önce yerine getirilmesini söyledi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL DENİZCİLER POLİS KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

20171120polis1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, , ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Denizciler polis noktasını ziyaret ederek polislerle sohbet etti. Toplumun tüm kesimleri ile iç içe olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada görev yapan polislerle sohbet etti. Görevli polisler tarafından Başkan Seyfi Dingil’e çay ikram edilirken Başkan Seyfi Dingil, polislere görevlerinde başarılar diledi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ESENTEPE’DE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

20171120calisma1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Esentepe Mahallesinde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Doğan Keleş ile birlikte Fen İşleri müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kent genelinde yapılan yeni yollar ve kaldırımlarla şehrin güzel bir görüntüye kavuşturmak istediklerini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. İlçede farklı noktalarda devam eden çalışmalar ile halkımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Sorunları en kısa sürede çözüp vatandaşımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. “dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

20171120baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.İskenderun SGK Müdürlüğüne yeni atanan Bilal Er, Elazığlılar Dernek Başkanı Müslüm Gök ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İş Başkanı Selma Tunç İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.