BAŞKAN SEYFİ DİNGİL HASTA ZİYARETLERİNDE BULUNUYOR

20170419baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra sürekli vatandaşlarla iç içe oluyor. İskenderun’da çeşitli sağlık sorunları nedeni ile tedavi gören ve evlerinde dinlenen hastaları tek tek ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretlerinde hem hastaların durumları ile ilgili bilgiler alıyor hem de belediye başkanı olarak kendilerine yönelik yapılması istenilen bir isteklerinin olup olmadığını hastalara soruyor.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:FENER CADDESİNDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

20170419kaldirim1İskenderun Belediyesi kent estetiğine katkı sağlamak ve vatandaşlara ilçe içerisinde rahat ulaşım imkânı sağlamak amacıyla  Fener Caddesinde çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinde kaldırımların yenilendiğini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fener Caddesinde başlatılan kaldırım yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

MÜFTÜ TAŞTAN’DAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20170418baskan1İskenderun ilçe müftüsü Mehmet Taştan, ’Kutlu Doğum Haftası ’nedeni ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Sevgi ve barışın yanında hoşgörü dini olan İslam dininin uygulamalarını gösteren, insanlığa huzur ve barış getiren, şefkat ve merhamette sınırsız olan ve güven duygularının simgesi olan peygamberimizin kutlu doğum gününün Müslüman âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diler tüm halkımızın kutlu doğum haftasını tebrik ederim ‘’dedi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:“HAYAT ENGELSİZ GÜZEL PROJESİ“DEVAM EDİYOR

20170418kurs1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Hayat Engelsiz Güzel” projesinin devam ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi ile İŞKUR arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde verilen eğitimler devam ediyor. Proje kapsamında birinci grup kursiyerlerin sertifikalarını aldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar engelli vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam ediyoruz. ‘Hatay Engelsiz Güzel’ projesi ile toplumun her kesiminde engelli bireylerin etkin rol alması sosyal hayata entegrasyonları ve istihdam edilebilirliklerinin önündeki engellerin kaldırılması amaçlanmaktadır” dedi.

İSKENDERUN ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

20170415zabita1İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler dilencilik yapanlara göz açtırmıyor. İskenderun Belediyesine gelen telefon ve ihbarları da dikkate alan Zabıta Ekipleri kent genelinde çeşitli uygulamalar yapıyor. Halkın duygularını istismar ederek onlardan para alan Suriye uyruklu ve çevre illerden gelen dilencilerle mücadele eden İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri yaptıkları sıkı ve düzenli çalışmalarını özellikle camii önleri ile vatandaşların kalabalık oldukları işlek caddelerde sürdürüyorlar.