İSKENDERUN BELEDİYESİ KENTİN HER TARAFINA HİZMET GÖTÜRÜYOR

20200125fen8İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun’da her noktaya hizmet götürüldüğünü belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin en ücra köşesine kadar hizmet götürüyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," İskenderun Belediyesi olarak imkan ve hizmetlerin tamamını her mahalleye eşit bir şekilde götürüyoruz. Ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kentte yaşaması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallelerimizde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor“dedi.

TALHA BORA ÖGE İSKENDERUNLULARLA BULUŞTU

202001120talha1İskenderun Belediyesi lültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde İHH ortak organizasyonu ile düzenlenen programa katılan Radyo 7’nin ödüllü program yapımcısı ve şair Talha Bora Öge, İskenderunlularla buluştu. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları, İskenderunluların yoğun katılımıyla düzenlenen program Mustafa Yazıcı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İskenderun’a gelmekten duyduğu heyecanı dile getiren Öge “Başta Başkanımız Fatih Tosyalı olmak üzere beni sizlerle buluşturan herkese teşekkürlerimi iletiyorum ”dedi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR'DEN İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI’YA ZİYARET

202001120erkan1AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir çeşitli programlar için geldiği Hatay'da İskenderun Belediyesini ziyaret etti. Kandemir, makamında bir araya geldiği İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya görevinde başarılar diledi. AK Parti'nin belediyecilik anlayışının hizmet anlayışı olduğunu ifade eden Kandemir, "Görevin bize verildiği belediyelerde geceli gündüzlü çalışmak, bunun bir emanet olduğunun farkında olarak hizmet etmek hem insanın üzerine ağır bir sorumluluk hem de o kadar şerefli bir iştir." dedi.

BAŞKAN TOSYALI İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

202001120danisma3AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Hatay Milletvekilleri, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Belediye Başkanları, İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İlçe Başkanları, MKYK üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri konuklar ve çok sayıda partili katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN BİR MÜJDE DAHA

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderunlu hemşerilerimize büyük memnuniyetle duyurmak istediğimiz bir müjdemiz var” dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada “Yapılan inceleme ve kontroller sonrası talebimiz üzerine bazı önemli arter ve caddelerimizin yeni yön planlaması bugün yapılan UKOME toplantısında görüşülerek aşağıda detaylı belirten şekliyle oybirliğiyle kabul edilmiştir. Her şey değerli vatandaşlarımızın rahatlığı, konforu ve huzuru için. İskenderun’a değer” şeklinde konuştu.

‘BENCE HİÇ KOMİK DEĞİL’ADLI TİYATRO YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

20200116komik2İskenderun’da "Bence Hiç Komik Değil" adlı iki perdelik tiyatro oyunu sahnelendi. Doğa Koleji Konferans salonunda sahnelenen Yazanı Şirin Gedikli ve Yönetmeni Yosi Mizrahi'ni yaptığı "Bence Hiç Komik Değil" adlı tiyatro oyunun da, usta oyuncular, Haldun Boysan, Yosi Mizrahi, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik ve İraz Pekgöz sahne aldı.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI AKILLI ŞEHİRLER TOPLANTISINA KATILDI

20200116akilli2İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara'da düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" programına katıldı. Diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte toplantıya katılan Başkan Fatih Tosyalı, toplantının verimli olduğunu ifade ederek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan programda belediye başkanı arkadaşlarımıza yönelik şehirlerin değişimi ve kimlik kazanma noktasında önemli bilgileri paylaştı" dedi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI YENİ SANAYİ SİTESİ YERİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

20200116esnaf1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sanayi esnafı ile bir araya geldi. Aşevinde düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Gündeş, oda başkanları ve sanayi esnafları katıldı. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar esnaflarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Gündemimizde yeni sanayi sitesinin yeri ile ilgili çalışmalar var. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Bizler yapacağımız her şeyi kentimizin ve vatandaşlarımızın geleceği ve refahı için yapıyoruz. Gelişen ve kalkınan bir kent hedefliyoruz. Burada oda başkanlarımız ve esnaflarımızla sohbet etmeye görüş ve önerilerinizi dinlemeye geldik. Bundan sonrada istişare ederek, yaptığımız ve yapacağımız hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulunacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TOSYALI, İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

20200116doplanti1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kente ve halka hizmet noktasında kamu kurum ve kuruluşlar ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Başkan Fatih Tosyalı, Belediye Sosyal Tesisi - Öğretmenevinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kd. Alb. Ragıp Taygan, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hâkim Salih Doğan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş katılımı ile düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.