BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI: KENT İÇİ TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ

20190920trafik1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kent trafiğini ve ulaşımı rahatlatmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti.İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin ile İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelediler.

ŞİİR VE MÜZİK ŞÖLENİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

20190919imagesİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak sosyal ve kültürel etkinler düzenlemeye devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 20-21 Eylül 2019 saat 20.30’da millet parkında düzenlenecek olan şiir ve müzik şölenine tüm bölge halkını davet etti. Belediye olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler Belediye olarak sanat ve sanatçıya her zaman destek veriyor ve sonsuz saygı duyuyoruz. Gelecek nesillerimizin de, sanat ve sanatçının kıymetini bilmelerini istiyoruz. Bu anlayış ile belediyemizin sosyal ve kültürel hizmetleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz bu şiir ve müzik şöleninde Türk Kültürüne hizmet etmek, kültürümüzü yeni nesillere aktarmak ve değerli şairlerimizi ve yazarlarımızı siz değerli hemşerilerimiz ile buluşturmak adına bu organizasyonu düzenledik ”dedi.

“ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

20190919gazi1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, protokol üyeleri ile birlikte Gaziler Günü dolayısı ile İskenderun Şehit ve Gazi aileleri derneğine ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliğine ziyarette bulundular. İlk olarak Şehit ve Gazi aileleri derneğine ziyarette bulunan Başkan Fatih Tosyalı ve protokol üyeleri burada Başkan Fevzi Mercanoğlu ve şehit aileleri ile bir araya geldiler.

İSKENDERUN'DA 'GAZİLER GÜNÜ' KUTLANDI

20190919gaziler1İskenderun’da Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk Anıt Alanı'nda gerçekleştirilen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, daire amir ve müdürleri, askeri ve mülki erkân ile şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

ŞEHİT KAMİL BELEDİYE BAŞKANI FADILOĞLU BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’YI ZİYARET ETTİ

20190919sehitkamil1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “belediye başkanı arkadaşlarımızla halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi. Gaziantep /Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Özgüler İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Başkan arkadaşlarımızla halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisindeyiz. Zaman zaman belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN TOSYALI’DAN EMEKLİ PERSONELE PLAKET

20190918emekli1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nden emekli olan 21 personele, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.İskenderun belediyesinden emekli olan 21 personel için belediye meclis salonunda bir tören düzenlendi. Törene, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin, birim müdürleri, emekli olan personeller ve belediye çalışanları katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN 'AHİLİK HAFTASI' MESAJI

20190916ahilikhaftası1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ahilik Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. “Ahilik” teşkilatının Anadolu’daki varlığı bin yıla dayanan birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini göstermiş olan milletimizin harcını oluşturan kardeşlik anlamına gelen kurumlardan birisi olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti: