İSKENDERUN BELEDİYESİNİN EVDE TEMİZLİK HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

20170817temizlik1İskenderun Belediyesinin yaşlı ve hasta vatandaşlar için başlatmış olduğu evde temizlik hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. İskenderun Belediyesinin evde temizlik hizmetlerinden faydalanan ve karı koca yatalak hasta olan Çevik Ailesi yapılan temizlik hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

PLAJ SAHASINDA TURNUVA HAZIRLARI SÜRÜYOR

20170817voleybol1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, plaj sahasında turnuva hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. İskenderun Belediyesi tarafından 30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan plaj futbolu ve futnet turnuvasının yapılacağı sahada hummalı bir çalışma yürütülüyor.

KURBAN SATIŞ YERİ HAZIRLIKLARI SON AŞAMADA

20170817kurban1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kurban satış yeri hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirtti. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve hijyenik şartlarda alabilmeleri için İskenderun Belediyesi tarafından Akçay Mahallesi hal pazarı yanındaki alanda oluşturulan kurban satış yeri alanında gerekli çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

20170816parke1İskenderun Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdürüyor. Belediye bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Belediye'ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımların bakım ve onarımlarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Belediyenin ilgili tüm birimleri kentin dört bir yanında hummalı çalışmaları sürdürüyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

20170815asfalt1İskenderun Belediyesi ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor.İlçede çalışmalarını hızla sürdüren İskenderun Belediyesi, tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belli bir program dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ANKARA’DA AK PARTİ’NİN 16.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ PROGRAMINA KATILDI

20170815akp1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,  AK Parti ile birlikte ekonomide, sanayide, tarımda, eğitimde, ulaşımda ve bir konuda ülke genelinde önemli hizmetlerin hayata geçtiğini belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Ankara-Sincan’da düzenlenen AK Partinin 16. Yıl dönümü kutlama programına katıldı.AK Parti’nin 16. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin Ankara Sincan'da düzenlendiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şunları söyledi: