BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: METRUK BİNALARIN YIKIMI DEVAM EDİYOR

20190522yikim1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bekbele mahallesinde tehlike arz eden metruk bir binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bazı mahallelerde sahipleri tarafından terk edilmiş, içerisinde kimsenin oturmadığı, bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tutmuş pek çok bina bulunuyor. Dolayısıyla, insanlarımızın yaşadığı bölgelerde yıkılma tehlikesi bulunduğu için, can ve mal güvenliği açısından ciddi tehlike arz ediyor. Boş oldukları için bazı kişiler tarafından kötü maksatlarla için kullanılabiliyor. İskenderun Belediyesi olarak bu tür binaları yıkıyoruz” dedi.

21.05.2019 SAKI GÜNÜ ALINAN MECLİS KARARLARI

20190522meclis1İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.Gündem maddeleri arasında yer alan;

SPORSEVERLERDEN BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

20190520cimbom1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile anıt alanına kurulan dev ekranda sporseverler, Final Four'a yükselmeyi başaran takımlarımız Fenerbahçe ve Anadolu Efes maçını ,ertesi gün CSKA Moskova ve Anadolu Efes maçını son olarak Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Galatasaray-Medipol Başakşehir maçını heyecanla izlediler.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: İFTAR SOFRALARINDA KARDEŞLİK RÜZGÂRI ESİYOR

20190520iskele1İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırseverlerin katkıları ile düzenlenen iftar sofralarında, kardeşlik ikliminde bir arada iftar yapmanın hazzı yaşanıyor. Komşuluk, paylaşma, dayanışma ve bir arada olma kültürümüzün yaşatılmasına vesile olan iftar sofrası, halkımızdan ilgi görüyor. İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde, her gün iskelede kurulan gönül sofrasında her kesimden ve her yaştan vatandaş aynı sofrada buluşuyor.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

20190520ziyaret1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hizmetlerimizde adil ve herkese eşitiz. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla çalışıyoruz ”dedi. CHP eski Milletvekili Aziz Yazar,Sanatçı Fuat İnan,MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdurahman Bozatlı,İSTE Rektörü Türkay Dereli,Diler Holding Yönetim kurulu üyesi Mustafa Yazıcı ,Yazıcı Genel Müdürü Osman Gözükara,Tosçelik Fen Lisesi okul idarecileri,İskenderun Mimarlar odası ve çok sayıda vatandaş belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

İSKENDERUN BELEDİYESPOR'DA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL YAPILDI

2090518spor1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın da katıldığı olağanüstü genel kurulda Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'un yeni yönetimi belirlendi. Bu yı Bölgesel Amatör liginde mücadele edecek olan Turuncu Mavili ekip Başkan Fatih Tosyalı'nın da katıldığı olağanüstü kongrede yeni yönetim belirledi. İskenderun Belediye Spor'un yeni yönetim kurulu kolları sıvayarak gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Yapılan Kongrede Divan kurulu üyeliklerine Münir Akktoğlu, Atıf Ceritbinmez ve Raşit Özyurt seçildi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI YEMİN TÖRENİNE KATILDI

20190518asker1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Deniz Er Eğitim Alayında, 2019/2 tertipli uzun dönem erlerin yemin törenine katıldı. Düzenlenen yemin törenine İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan, askerler ve aileleri de katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: EKİP RUHU İÇERİSİNDE HAREKET EDİYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu söyledi. Kenti ortak akıl ile yöneteceklerini belirten başkan Fatih Tosyalı,”Bu çerçevede kamu kurum, kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarımız ile iletişim halindeyiz. Amacımız ilçemize güzel hizmetler kazandırmaktır. Bu çerçevede başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve belediye personelimiz ile birlikte halkımızın hizmetindeyiz.”dedi.