BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

20180919baskAK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök ve İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e nezaket ziyaretinde bulundular.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Yeni AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Sara Gök Hanımefendi oldu. Bizlerde her zaman kendilerinde elimizden geldiğince destek vereceğiz. AK Parti’nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını başarılar kazanmasını sağlamıştır” dedi.

İSKENDERUN'DA 'GAZİLER GÜNÜ' KUTLANDI

20180919gaziİskenderun’da Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.Atatürk Anıt Alanı'nda gerçekleştirilen törene İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daire amir ve müdürleri, askeri ve mülki erkan ile şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20180919akAK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Ak ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Gençlerimiz siyasette aktif birçok görev almaktadır. Ben bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada gençlerimizin her zaman yanında olacağım. Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır. Bizlerde her zaman belediye olarak gerek eğitim, gerek spor, gerek sosyal ve kültürel manada düzenlediğimiz aktiviteler ile gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sizlerin iyi yetişmiş bir birey olmasınız bizler için büyük önem arz ediyor ” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ YAYA GEÇİTLERİNE PARK EDEN ARAÇLARA İŞLEM YAPIYOR

20181909parkİskenderun Belediyesi zabıta ekipleri, cadde ve sokaklarda hatalı parka eden araçları tespit ederek uyarılarda bulunuyor.Tüm uyarılara rağmen kaldırımlara ve engelli noktalarına araçlarını park eden sürücüler içinse cezai işlem yapılıyor.Atatürk bulvarında yapılan çalışmalarda yaya geçidi üzerine park ettiği tespit edilen araç sürücülerine 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38/1 maddesine istinaden gerekli yasal işlem yapılarak, gerekli cezai işlemler yapıldı.

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

20180918zabitaİskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir genelinde yaptıkları uygulamalar ile dilencilere göz açtırmıyor.İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, hem ilçe içindeki hem de ilçe dışından gelerek özellikle cami önlerinde, kavşaklarda ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda vatandaşların iyi niyetini su istimal ederek duygu sömürüsü yoluyla dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’DEN MİNİK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

20180918okul1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından İskenderun’da birinci sınıfa başlayan yaklaşık 5 bin 100 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtılıyor.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte dağıtım için pilot okul seçilen Deniz Nakliyecileri Derneği İlköğretim Okuluna ziyarette bulundular.Başkan Seyfi Dingil ve Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu'nu okul müdürü Bekir Durur ile birlikte 1.sınıf öğrencilerine hazırlanan kırtasiye malzemelerini öğrencilere takdim ettiler.

BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

20180917okul12018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Başladı.2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle İskenderun Mithat Paşa İlköğretim okulunda tören düzenlendi.Törene İskenderun İlçe Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Mithat Paşa İlköğretim Okulunda okuyan öğrenciler ve velileri katıldı.Tören saygı duruyu ve İstiklal Marşı ile başlarken, eğitime yeni başlayan öğrencilere, üst sınıflarda okuyan öğrenciler tarafından Türk Bayrağı teslim edildi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: DENİZCİLER’DEKİ PARKLARIN BAKIMI YAPILIYOR

20180917park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’deki parkların genel bakımının yapıldığını belirtti. İskenderun Belediyesi Park Bahçe müdürlüğü ekipleri Denizciler Şehit Polis Burhan Mercan parkının genel temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlandı. Ekipler ilçe genelinde park ve yeşil alanlarda bakım ve temizleme çalışmasına aralıksız devam ediyor.

BARIŞTEPE MUHTARI BAHATTİN KELEŞ’TEN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

20180917muhtar1Barıştepe Mahallesi Muhtarı Bahattin Keleş İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e mahalleye yaptığı çalışmalardan dolayı Teşekkür Etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barıştepe Mahallesinde yolların ve kaldırımların genel bakımı ile temizlik uygulaması yaptı.