İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI FAALİYET RAPORUNU AÇIKLADI

20180122rapor1İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, yapılan denetimler, işyerlerine uygulanan işlemlerle ilgili bilgilendirme ve faaliyet raporu hakkında bilgiler verdi. Aksoy, halkın sağlığı ve huzuru için görev yaptıklarını belirterek,”2017 yılında 629 Fırın denetimi, 479 Dönerci Denetimi,1531 kaldırım işgali denetimi,1841 diğer esnaf denetimleri,85 adet kaldırımı işgal edenler hakkında cezai işlem,362 adet küşadiye denetimi ve 491 adet aracını kaldırıma park edenler hakkında gerekli işlemlerini gerçekleştirdik” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ EKİPLERİ FIRTINA SONRASI SAHİLDE TEMİZLİK YAPTI

20180122temizlik1İskenderun sahilinde fırtınanın oluşturduğu dalgaların sahil bandına getirdiği kumlar temizleniyor. Fırtına sonrası belediye temizlik ekipleri sahil yolu başta olmak üzere  fırtınanın yarattığı olumsuzlukları temizlemeye başladı. İskenderun´da etkili olan şiddetli yağmur, rüzgâr ve lodosun yarattığı tahribat ve kirliliğe yönelik belediye ekiplerince çalışma gerçekleştirildi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

20180122sözlesme1İskenderun Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında 2 yılık toplu iş sözleşmesi törenle taraflar arasında imzalandı. Belediye Brifing salonunda gerçekleştirilen imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Yetim, Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş Mehmet Meclis üyeleri ile işçiler katıldı.

FEN İŞLERİ EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

20180118parke1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri müdürlüğü ekiplerinin aralıksız bir şekilde çalıştığını belirtti.İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sakarya Mahallesinde kaldırım olmayan noktalarda yeni kaldırım çalışması yapıyor.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

20180117park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin farklı noktalarında devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizcilerde Park Bahçe Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk’tan bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Birimlerimiz hız kesmeden, farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde parke yenileme, çevre düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.