ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ KENTİMİZDE RAHMETLE ANILDI

20190319sehit1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çanakkale şehitlerinin İskenderun’da rahmetle anıldığını belirtti. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz saygı, minnet ve dualarla anıldı. Başkan Seyfi Dingil,18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında şehitlikte düzenlenen anma törenine katıldı.

İSKENDERUN BELEDİYESİ PARK-BAHÇE EKİPLERİ DAHA YEŞİL VE GÜZEL BİR İSKENDERUN ÇALIŞIYOR

20190311park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar daha yeşil ve daha güzel bir İskenderun için çalıştıklarını belirtti. İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçemizi güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehrin estetiğine yaptığı katkılar, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE HALK GÜNLERİ SÜRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği "halk günü" toplantılarını sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen ‘halk günü’ toplantısında vatandaşın tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Seyfi Dingil, “halk günü toplantılarına ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını, şikâyetlerini, taleplerini dinlemek suretiyle çözüm üretmeye gayret edeceğiz ”dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

20190311tesekkur2İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İskenderun mitingine gösterdikleri yoğun katılım ve ilgi için tüm İskenderunlu vatandaşlara teşekkür etti. İskenderun’un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastığını ve sevgisini gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı İskenderun’umuzda çok güzel şekilde ağırladık. Kendisi de bu coşkudan ve sevgiden memnun kaldığını dile getirdi. Miting alanında büyük bir coşku ve sevgi gösterisi vardı ”dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

20190311kadinar1İskenderun Belediyesi Dünya Kadınlar günü nedeni ile kutlama etkinliği düzenledi. Belediye Halk Gazinosunda düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Söylemez ve kadın kursiyerler katıldı.

TCG GEMİ KOMUTANINDAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20190311komutan1

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının Deniz, sahil ve karasuları koruma ve güvenliğini sağlamada önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. MAVİ VATAN 2019 TAKTİK Tatbikatı kapsamında kentimizde bulunan TCG Gaziantep F-490 Gemi Komutanı Yarbay Serkan Atok, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İSKENDERUN ZABITASINDAN ETİKET VE FİYAT DENETİMİ

20190311zabita1İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan etiket ve fiyat denetimleri ile işletmelerin haksız kazanç elde etmesinin önüne geçiliyor.  Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde esnafa yönelik fiyat etiketi ve gramaj denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde ürünlerin raftaki ve kasadaki fiyatları, karşılaştırılırken etiketleri de kontrol edildi. Döviz kurlarındaki hareketlilik bahanesiyle bazı ürünlerin fiyatlarında artış yapılmasının önüne geçmek için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimler arttırıldı.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKU İLE KARŞILAYACAĞIZ

20190306cumhurbaskaniİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart Pazar günü İskenderun Anıt Alanında gerçekleştireceği miting öncesi açıklamalarda bulundu. İskenderun’un tarihi bir güne daha tanıklık edeceğinin altını çizen Başkan Seyfi Dingil,10 Mart Pazar günü saat 16.00’da İskenderun Anıt alanında gerçekleştirilecek büyük buluşmaya tüm bölge halkını davet etti.

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ SON KEZ TOPLANDI

20190305meclis1İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda son kez toplandı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü. Düzenlenen meclis toplantısı içerisinde bir konuşma yapan Başkan Seyfi Dingil,” 2014 yılının Mart ayından itibaren başlamış olduğumuz görev ile birlikte şehrimize güzelleşmesi ve değer katmak için hep birlikte mesai harcadık, şehrin gelişmesinde aldığımız pek çok yol bu meclis sayesinde gerçekleşmiştir. Bizlere her konuda destek olan meclis üyelerimize tüm başkan yardımcılarına müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz" dedi.