İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN OKUL BAHÇESİNE PARKE TAŞI

20170807parke1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde bulunan Fikret Koçak İlköğretim Okulu bahçesinde parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Kentte bulunan okullara belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Okul bahçesinde bulunan toprak zemin için çalışma başlattık. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Yapılacak çalışma ile öğrenciler yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş olacak" dedi.

OKUL BAHÇESİ TAMAMEN PARKE OLACAK

Okul bahçesinde çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalarımız titizlik sürüyor. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.