PAYAS KAYMAKAMI KILINÇKAYA’DAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E VEDA ZİYARETİ

20170907payas1Çanakkale Gelibolu Kaymakamlığı’na atanan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e veda ziyaretinde bulundu.

YENİ GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’ya bölgemize verdiği katkılardan ve hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışan Kaymakamıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

İSKENDERUN ÖNEMLİ BİR KENT

İskenderun’un ülkemizin zenginliğine zenginlik katan önemli ve önde gelen merkezlerden biri olduğunu, bundan çok daha fazla potansiyeli bünyesinde barındırdığını vurgulayan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ise , “İnanıyorum ki İskenderun ilçemiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin, ülkemizin başta ekonomisi olmak üzere sosyal ve kültür hayatına çok daha fazla katkıda bulunmaya devam edecektir” diye konuştu.