İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORUZ

20170907zabita1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, insan odaklı hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirtti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, meclis üyeleri ile birlikte zabıta haftası dolayısı ile İskenderun Belediyesi Merkez Zabıta Karakolunda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Zabıta personelinin tek tek Zabıta haftasını kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmaları insan odaklı hizmet anlayışı ile gerçekleştiriyoruz. Tüm birimlerimiz faaliyetlerini bu şekilde sürdürüyor. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimizde sürekli halkın içerisinde görev yapan halk sağlığı ve toplum güvenliği konusunda çalışmalar yapan önemli bir birimimiz” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Zabıta ekiplerimiz ayrıca halkımızın sağlık ve huzur içinde yaşayabilmesi için var gücüyle gece gündüz demeden çalışıyor. Bu vesile ile bir kez daha Zabıta Haftasını kutluyor, özverili çalışmaları için tüm personelimize teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

Düzenlenen kutlama programına katılan belediye meclis üyeleri de zabıta haftasını kutladılar.