SAHİL CAMİİ ÖNÜNDEKİ MEYDANDA PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

20170910cami1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii önündeki meydanda peyzaj çalışmasının yapıldığını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü tarafından sahil camii önünde bulunan meydanda başlatılan çiçeklendirme, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi.

YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Kent genelinde birçok parkta, meydanda, refüjde çalışmaların devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sahil camii önünde bulunan birçok caddeyi birbirine bağlayan bu kavşakta bulunan deforme olmuş yapı kaldırıldı. Şimdi bu alana peyzaj çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz bölgeyi daha da güzelleştirecek olan bu alanda yeşillendirme çalışması yapıyor. Çimlendirme, çiçeklendirme, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesinin ardından çalışmalar tamamlanmış olacak”dedi.

AMACIMIZ ŞEHRİ DAHADA GÜZELLEŞTİRMEK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmaların titizlikle yapıldığını belirterek,” Şehrimizin birçok yerinde tamamlanmış ve devam eden peyzaj çalışmalarında kent estetiğine uygun faaliyetler yapılıyor. Çevreye uyumlu, kaliteli, yapılan alana renk katacak çalışmalar yapılıyor. İskenderun’u caddeleri, meydanları, kavşakları, yeşil alanlar, süs havuzları, açık alanları, oturma alanları ve görselliği ile modern bir görünüme kavuşturma gayretindeyiz” diye konuştu.