İSKENDERUN ZABITASINDAN ÇOCUKLARA BALON SÜRPRİZİ

20170910zabita1Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri küçük çocuklara balon dağıttılar.Ekipler Park Forbes ve Primemall alışveriş merkezinde balon dağıtımı gerçekleştirdiler.Zabıta ekiplerini ellerinden balon dağıtımı yaparken gören çocuklar ve aileleri şaşkınlıkları gizleyemezken tüm zabıtalara görevlerinden başarılar dileyerek zabıta haftasını kutladılar.

Zabıta ekipleri ise "Çocukların balonları aldıktan sonra yüzlerindeki mutluluk bizleri de mutlu ediyor ve çalışma şevkimizi arttırıyor" dediler.

Her zaman çocuklara yönelik farklı etkinler düzenleyenİskenderun Belediyesinin bu anlamlı etkinliğide çocukların yüzünü güldürdü.

Balonlar çocuklardan yoğun ilgi görürken, İskenderun zabıtası da vatandaşın yüzünü gülümseterek örnek oldu.