İSKENDERUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ PARKLARIN VE YEŞİL ALANLARIN TEMİZLİĞİ YAPIYOR

20170910cevre1İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde park ve yeşil alanlarda bakım ve temizleme çalışmasına aralıksız devam ediyor. Temizlik İşlerine müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe merkezinin yanı sıra dış mahallerde bulunan parklarda da periyodik bakım ve temizlik çalışmaları yürütülüyor.

Çalışmaların belli rutin olarak devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediye olarak ilçe merkezi haricinde dış mahallelerde de çalışma yürütüyoruz. İlçemize kazandırdığımız park ve yeşil alan konusunda halkımızdan takdir alırken yine bu park ve yeşil alanların temizliği konusunda titizlikle çalışmalara devam ediyoruz. Ekipler kurban bayramı boyunca yoğun olarak kullanılan Karayılan mimar sinan parkında geniş çaplı sürdürdükleri temizlik işlerine devam ettiler”dedi.

PARKLARIMIZI TEMİZ TUTALIM

İskenderun genelindeki bazı parkların mesire alanı olarakda kullanıldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımız bu ağaçlık alanlarda piknik, mangal ve benzeri etkinlikler yapıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız bu parkların ve alanları temiz tutmaları, çöplerini etrafa değil çöp kutularına atmalarını istiyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, her zaman temiz bir çevre için çalıştığımızı belirtiyoruz”diye konuştu.