BAŞKAN SEYFİ DİNGİL HATAY GÜNLERİNDEKİ STANTLARI ZİYARET ETTİ

20171005hatay1Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 7.’si düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’, Maltepe Sahil etkinlik alanında devam ediyor. İstanbul’da Hatay Günlerinin İskenderun Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

İskenderun Belediyesi standına gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılırken İskenderun hakkında genel bilgiler veriliyor.

İSKENDERUN STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,” İskenderun’umuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz. Kentimizin güzelliklerini sergilemek için ve şehrimizi daha iyi tanıtalım düşüncesiyle böyle bir organizasyonda yer aldık. Hatay Günlerine yerli yabancı birçok ziyaretçi geliyor. Hatay günlerine gelen bir vatandaşlar İskenderun’u merak ediyor. Bizlerde gelen konukları kentimize davet ederek misafirlerimize içerisinde tanıtım cd’si broşür, kitapçık, belediyemizin faaliyetlerini anlatan dergi ve çeşitli hediyeler bulunan çantamızı takdim ediyoruz.” dedi.

İSKENDERUN HUZUR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN ŞEHRİDİR

İskenderun’un huzur, barış ve kardeşliğin simge kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”İskenderun’daki bu kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyoruz. Şuan Dünyanın en büyük ihtiyaç duyduğu barış ve huzur ortamı İskenderun’da var. Gelsinler kentimizi görsünler. En büyük zenginliğimiz işte budur. Sanayi, turizm, deniz doğal güzellikler bunlarda ayrı bir güzellik. Bütün bunları birleştirdiğimizde insanları buralara çekebilirsek inanılmazları gerçekleştirebiliriz. Tek amacımız budur “şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, etkinlikte diğer belediyelerin ve esnafların stantlarınıda ziyaret etti.