AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI SELİM TEMURCİ İSKENDERUN BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ

20171007hatay1İstanbul'da düzenlenen Hatay Günleri devam ediyor. Bu yıl İstanbul Maltepe’de 7. düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğruyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve beraberindeki heyet İskenderun Belediyesi standını ziyaret etti.

Gördüğü yakın ilgiden dolayı teşekkür eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci,”İstanbul’da düzenlenen bu tür tanıtım fuarlarına katılarak kentimize farklı şehirlerden gelen konuklarımıza hoş geldiniz dileklerimizi iletiyoruz. İstanbul’da yaşayan birçok Hataylı vatandaşımız var. Bu tür organizasyonlar kentlerin, kültürlerin, şehirlerin tanıtımına katkı sağlıyor. Gösterilen ilgiden ve yapılan etkinliklerden büyük memnuniyet duyduk. Bu vesile ile tüm İskenderunlulara sevgilerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’ye İskenderun hakkında genel bilgiler verilirken kenti tanıtıcı çeşitli hediyelerde verildi.