BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, ANKARA’DA TBB TOPLANTISINA KATILDI

20171009tbb1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Belediyeler Birliği’nin başkanlık seçimidolayısıyla Ankara’da düzenlenen meclis toplantısına katıldı.Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Ankara’da düzenlendi.

Toplantıda tek aday olarak katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in, 345 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına getirildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Toplantıya ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte katıldık. Toplantıda meclisin genel gündeminin değerlendirilmesinin ardından başkanlık seçimine geçildi. Tek adayın olduğu seçimlerde 345 oyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi. Başkan Tahir Akyürek’i tebrik ederek, yeni görevinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diledik” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bakanlığın belediyelere yönelik gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantıda belediye başkanlarının, belediye hizmetlerinde yapmış olduğu proje, çalışmalar ve faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu” diye konuştu.