İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:BEKBELE ÇOK AMAÇLI SEMT PAZARI BİTMEK ÜZERE

20171107semt1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Bekbele’de yapılmakta olan çok amaçlı semt pazarının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil,kent genelinde 4 adet çok amaçlı semt pazarının yapımının son aşamaya geldiğini söyledi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu projelerin ilki bilindiği üzere Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde başlamıştı. Bu projede tamamlanmak üzere. Çok amaçlı semt pazarı projelerimizin ikinci ise Sakarya’daki projemiz. Bu projemizde hızla devam ediyor. Kısa bir süre sonra yapım çalışmaları bitecek. Halkımızın ve Pazar esnafımızın hizmetine açılacak. Çalışmalar hızlı ve titiz bir şekilde sürüyor ”dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Sürekli denetimler yaparak çalışmalar hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bekbele’de yapılan pazarın üst kısmı tamamen kapandı. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek. İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek “diye konuştu.