İSKENDERUN’DA ÇARŞI MERKEZİ TAZYİKLİ SU İLE YIKANMAYA BAŞLANDI

20171108temizlik1İskenderun’da Çarşı Merkezi tazyikli su ile yıkanmaya başlandı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çarşı merkezini tazyikli su ile yıkadı.

HEDEF DAHA TEMİZ BİR İSKENDERUN

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Daha temiz bir kent için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimi itfaiye ekiplerinin desteği ile birlikte çarşı merkezini tazyikli su ile yıkmaya başladı. Envitec personellerinin de katıldığı temizlik çalışmaları araç ve yaya trafiğinin aksamaması için gece saatlerde yapıldı. Farklı noktalarda yapılan temizlik uygulaması çerçevesinde cadde ve sokalar kirden tozdan arındırılmış oldu” dedi.

TEMİZLİK UYGULAMASI DEVAM EDECEK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi, Dingil, “Bildiğiniz üzere ilçemizde yoğun bir çalışma sezonundan geçiyoruz. Yollar ve kaldırımlar yenileniyor. Bu çalışma neticesinde tazyikli su kullanılarak caddelerde biriken kum, çamur ve benzeri atıklar temizlendi. Cadde ve sokakların yıkanma işi periyodik olarak devam edecektir. Her fırsatta bu çalışmayı yürütmeye özen göstereceğiz” dedi.