İSKENDERUN BELEDİYESPOR TAEKWONDO SPORCUSU BALKAN ŞAMPİYONU OLARAK ALTIN MADALYA KAZANDI

20171113tekvando1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyespor Taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı’nın Balkan şampiyonu olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil,19.Balkan Taekwondo şampiyonasının Edirne’de yapıldığını söyledi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Düzenlenen şampiyona hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” 19. Balkan şampiyonası 10 /. 12 kasım 2017 tarihleri arasında Edirne Trakya üniversitesi 75. Yıl spor salonunda düzenlendi. Şampiyonaya Türkiye - Arnavutluk - Bosna Hersek - Bulgaristan - Makedonya- Kosova- Romanya- ve Sırbistan’dan sporcular katıldı. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı”dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Spor ve sporcuya desteklerinin süreceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sporcumuzun bu başarısında büyük emeği olan antrenörümüz Mehmet Korhan’a ve teknik heyete çok teşekkür ediyorum. İnşallah İskenderun’dan buna benzer farklı branşlarda daha çok başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Belediye olarak her zaman spor destek olduk olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.