BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

20171113acilis1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil hafta sonu düzenlenen çeşitli programlarda İskenderunluları yalnız bırakmıyor. Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Seyfi Dingil, hafta sonu düzenlenen açılış, düğün ve taziyelere katıldı.Karaağaçta yeni hizmete giren Vipark Spor Salonunun açılış törenine katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,  yeni işyerinden açılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek işletmecilere hayırlı bol kazançlar diledi.Antakya'da bu yıl ikincisi düzenlenen " Hatay Mobilya Fuarı" nın açılışına katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, fuar’daki stantları ziyaret ederek esnaflara hayırlı olsun dileklerini iletti.

İHH tarafından Raif Paşa Caddesi üzerinde açılan kermesi ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kermesin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ederek hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Ardından kent genellinde vefat eden kişilerin ailelerinin evlerinde ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, aile yakınlarına başsağlığı dilediklerini iletti.