AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VAROL’DAN İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20171115varol1 AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçede yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili Varol’a bilgiler verdi.Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur, meclis üyeleri hazır bulundu.

AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE MARKADIR

Ziyarette bir açıklamada yapan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol“ülke genelinde belediyelerimizi sık sık ziyaret ederek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. AK Parti olarak belediyecilikte çığır açmış bir anlayışa sahibiz. Yerel yöneticiliği çok iyi yaparız. Bu konuda iddialıyız. Halka hizmeti en iyi biz yaparız. İskenderun büyük önem verdiğimiz bir bölge. Başkanımızdan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldık. İskenderun geleceği parlak bir şehrimizdir. Çalışmalarında Başkanımıza başarılar diliyoruz. İskenderun’a hizmet noktasında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Varol bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.