İGC’DEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E NEZAKET ZİYARETİ

20171129igc1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrimizi daha ileriye taşıma noktasında basınımıza da önemli görevlerin düşmekte olduğunu belirtti. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında toplumun her kesimine büyük görevler düşüyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarımız ile basın mensuplarımız ile halka hizmet noktasında sürekli iletişim halinde olduk. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Bu vesile ile tüm basın mensuplarımıza görevlerinden başarılar diliyorum ”dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise basının kurumlar ile halk arasında kamuoyunun bilgilendirilmesi adına köprü vazifesi gördüğünü belirterek,”zaman zaman İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e ziyaretlerde bulunuyoruz. Kent genelinde yapılan çalışmalar ve belediyenin yapmış olduğu faaliyetler hakkında fikir alış verişlinde bulunuyoruz. İskenderun’un daha da gelişmesi hakkında görüş ve önerilerimizi dile getiriyoruz. Belediye Başkanımıza çalışmalarından başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederek karşılıklı fikir alışverişlinde de bulunuldu.