TEMİZLİK UYGULAMALARINA DEVAM EDİYORUZ

İ20171130temizlik1skenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, temizlik uygulamalarına devam ettiklerini belirtti.İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün bir mahallede temizlik uygulaması yapıyor.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRÜYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz rutin temizlik işlerinin yanı sıra farklı noktalarda temizlik uygulamaları yapıyor. Muhtarlarımızın istekleri vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılan uygulamalarda mahallelerde bulunan ağaçlar budanıyor, çevreye başıboş bırakılan atıklar temizleniyor, yollar araçla temizleniyor ve buna benzer birçok hizmet yapılıyor” dedi.

HEDEF DAHA TEMİZ İSKENDERUN

Hedeflerinin daha temiz bir İskenderun olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Temiz bir çevre konusunda her vatandaşımıza büyük görevler düşüyor. En iyi temizlik kirletmemektir. Çevre konusunda göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok hassas davranıyoruz. Belediyemizin sorumluluk sahası içerisinde 7/24 halkımıza hizmet veriyoruz. Bu uygulamalarımız rutin ve periyodik bir şekilde belli bir program dâhilinde devam edecek” diye konuştu.