BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: DENİZCİLER’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

20171201denizciler1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Seyfi Dingil, TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte Denizciler ’de esnafla bir araya geldi. Çarşı merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulunmanın yanı sıra hizmetler hakkında istişareler yaptı.

Çarşı esnafı, Başkan Seyfi Dingil’i görmekten ve onunla birebir diyalog kurmaktan dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Esnafın misafirperverliklerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, esnaf dükkânlarını teker teker ziyaret ederek hem hal hatır sordu hem de esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

Başkan Seyfi Dingil, esnafın sıkıntılarını çözüme kavuşturma yolunda her daim çalışmalar yürüttüklerini ve isteklerini her zamanki gibi yerine getireceklerini belirtti.