İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİLMUHTARLARIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLİYOR

20180108muhtar1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarların istek ve taleplerini dinlemeye devam ettiklerini belirtti.Başkan Seyfi Dingil, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç'i Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli'yi ziyaret ederek mahallede yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

HER ZAMAN İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Muhtarlar ile her zaman fikir alışverişinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Modern bir İskenderun için her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında en önemli birimlerden birisi. Bizler İskenderun Belediyesi olarak her sokaktaki her evdeki vatandaşlarımızın taleplerini bilmek ve sorunlarını çözmek zorundayız. Bunun içinde muhtarlarımız ile her zaman bir aradayız ve birlikte çalışıyoruz” dedi.

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLÜYOR

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek,” Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlar bilir. Bizlerde sık sık muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Muhtarımızı ziyaret ederek mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi aldık. İstek ve taleplerini  dinledik. Gerekli çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını söyledik. “şeklinde konuştu.

Muhtarlar ise gerçekleşen ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek mahalle yapılan hizmetler dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ilettiler.