BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: EVDE TEMİZLİK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile İskenderun halkına hizmet etmeye devam ediyor. İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine Bağlı olarak çalışan “Evde Temizlik Hizmeti” kapsamında çalışan ekipler Dumlupınar, Muradiye ve Modern Evler Mahallesinde yaşlı ve hasta olan vatandaşlarımızın evlerinde genel temizlik hizmetini gerçekleştirdiler.

Verilen hizmetler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da derdine derman olmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz insan odaklı hizmetlerle vatandaşlarımızı ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden hizmet yapmanın gayreti içerisindeyiz. Belediyemiz tarafından oluşturulan ekipler tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken bu sayede yaşlı ve bakıma  muhtaç vatandaşların  kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak, bir nebze olsun rahatlamaları sağlanıyor ”dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Başkan Seyfi Dingil,” Ekiplerimiz belirli bir periyod şekilde yaşı vatandaşlarımızın evlerinin baştan aşağıya temizliğini yapıyor. Evde temizlik hizmeti projemiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. İlerleyen yaşları nedeniyle hareket kısıtlılığı yaşayan ve ev temizliği gibi temel gereksinimlerini yerine getiremeyen vatandaşların evine temizlik uygulamasından yaşı vatandaşlarımız oldukça memnun” diye konuştu.