GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

20180111guvenlik1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.İskenderun özel harekât baş polisi Ali Kundakçı ve özel harekâtta görevli polis memurları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

EMNİYET HER DAİM GÖREVİ BAŞINDA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” emniyet personellerimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da can siperhane görev yapıyor. Emniyet güçlerimiz her daim halkımızın güvenliği için görevi başında. Kentimizde ve bölgemizde asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Polis Teşkilatımızın her daim yanındayız ”dedi.

EMNİYET PERSONELİNİN YANINDAYIZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Özveriyle görev yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayarak mukaddes kılan tüm Şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum”şeklinde konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.