ŞEHİDİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

20170205sehit1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türk Milletinin teröre karşı her zaman tek yürek olduğunu belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentindeki PKK,KCK-PYD,YPG-DEAŞ'lı teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan Uzman Çavuş Selim Vurdal için Karayılan mahallesinde, düzenlenen cenaze törenine katıldı.

MİLLET OLARAK DUA EDİYORUZ

Şehidimizi dualarla son yolculuğuna uğurladıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Şehidimizin mekânı cennet olsun. Rabbim şuanda orada operasyonda olan askerlerimizi muzaffer eylesin, güç kuvvet versin. Bütün millet olarak dua ediyoruz. Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekâtı ile devam eden operasyonlarla ülkemiz terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir” dedi.

ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Başkan Seyfi Dingil,”  Tarihi şan ve zaferle dolu olan ordumuzun sınırlarımızda bulunan terör örgütlerine ve destekçilerine yönelik olarak ülkemizin bekası için yaptığı Afrin operasyonunda Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, dualarımız onlarla.” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, aile yakınları ile tek tek ilgilenerek sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.