BAKAN YARDIMCISI COŞKUN’DAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20170206bakan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’u daha iyi noktalara getirmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar İskenderun halkına en güzel şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

BİZİM İŞİMİZ HİZMET

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ise İskenderun’da son derece sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek,”Zaman zaman belediyemizi ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanlarımızdan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alıyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde birçok farklı konuda önemli hizmetler hayata geçti. Bizim işimiz hizmettir. Bu vesile ile çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek konukları ile projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.