İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

20170207kaldirim1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde kaldırımları daha güzel hale getirmek için çalışmaların daha devam etiğini belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde kaldırımları yenileme çalışmalarına devam ediyor.

KALDIRIMLAR GÜZELLEŞİYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak her mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz kaldırımsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışırken, vatandaşların rahatlığı ve güvenliği için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Halkın yoğun olarak kullandığı güzergâhlarda bozuk olan kaldırımlar yeniden yapılıyor. Bazı bölgelerde çeşitli nedenlerle tahrip olan veya bozulan yerlerde düzenleme ve tamirat çalışması yapılıyor ”dedi.

SOKAKLAR DAHA MODERN HALE GELİYOR

Başkan Seyfi Dingil,”Yıllardır araçların girmekte zorlandığı, yayaların da yürümekte güçlük çektiği en ücra yerlere dahi hizmet götürüyoruz. Kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla kentin bir noktası daha modern, düzenli ve estetik bir görünüme sahip olacak. Kent genelinde gerçekleştirilen değişim devam edecek ve belediyemizin imkânları ölçüsünde tüm mahallelere ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

Vatandaşlar, yol ve kaldırım çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.