İSKENDERUN BELEDİYESİ KENTİN TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİYOR

20180312temizlik1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz bulvar, cadde ve sokakları temizlemeye, çevreye başıboş atılan atıkların temizlenmesine devam ediyor. Ekipler, Piri reis Mahallesinde genel çevre temizliği ve enkaz temizleme çalışması yaptı.

ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan temizlik çalışmalarının çevre sağlığı açısından önemine dikkat çekerek,” Yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılanıyor. Biliyorsunuz ki İskenderun’un hizmet alanı genişledi. İskenderun Belediyesi ’Yaşanabilir Daha Temiz Bir İskenderun ’ hedefi için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Ekipler her gün farklı bir mahallede genel temizlik çalışması yapıyor” dedi.

DAHA TEMİZ DAHA SAĞLIKLI BİR İLÇE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşların çevreye karşı daha duyarlı olmalarını isteyerek, “Mahallerde, sokaklarda ve yol kenarlarında ve sahilde sık aralıklarla çöp konteynerleri konuşlandırdık. Vatandaşlarımız çöplerini çevreye atmak yerine bu konteynerlere atarlarsa belediye olarak biz de sık sık konteynerleri boşaltırız. Doğayı koruyalım ki gelecek nesillerimize yaşanacak temiz bir dünya bırakalım” şeklinde konuştu.