BAŞKAN SEYFİ DİNGİL STK’LARI ZİYARET EDİYOR

20180404stk1Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde olduklarını her fırsatta vurgulayarak STK ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Muhasebeciler Odası, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odasına ziyarette bulunarak şehir hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bir yandan temel belediyecilik çalışmaları diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla takdir toplayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle ve oda başkanları ile de sık sık bir araya geliyor.

Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Seyfi Dingil, esnafın sorunlarının giderilmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti.

İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek, kentin gelişimine katkı sunan STK’ları önemsediklerini belirtti.

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.