BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN SENDİKALARA ZİYARET

20180410sendika1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte faaliyet gösteren sendikaların çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Çelik-İş Sendikası, Sağlık Sen, Eğitim Bir-Sen ve Diyanet- Sen sendikalarına ziyaretlerde bulundu.

SENDİKALARIMIZ BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ortak akıl çerçevesinde hareket ettiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu yönetim anlayışı ile hareket ederek şehrimizde faaliyet gösteren sendikalarımızın görüş ve önerilerini çok önemsiyoruz. Halka hizmet noktasında her zaman birlikte hareket etmeye hazırız. İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında sendikalarımıza da büyük görevler düşüyor” dedi.

ORTAK AKIL İLE HAREKET EDİYORUZ

Başkan Seyfi Dingil,”Vatanına, milletine, devletine bağlı tüm sendikaların çalışmalarını destekliyoruz. Faaliyetlerine katılım gösteriyoruz. Sizlerde gerek üyelerinize yönelik gerekse toplusal olaylara duyarsız kalmıyorsunuz ”şeklinde konuştu.

Sendika başkanları ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek çalışmalarından Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.