İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:EL SANATLARI KURSLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

20180512kurs1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, el sanatları kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye sanat galerisinde kültür müdürlüğüne bağlı kursiyerler tarafından hazırlanan ahşap yakma resim sergisinin açılışına katıldı. Düzenlenen serginin açılışında bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen her türlü kültürel ve sanatsal faaliyetleri desteklediklerini belirterek, serginin sanatseverlere ve tüm İskenderun halkına hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil sanatın önemine değinerek;” böylesine güzel faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Şehrimize hava katan, renk katan çalışmalar. Kültürel Belediyeciliğimizin de gereği bu. Şehrimizde sanatsal çalışmalar daha fazla olsun istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen tüm imkânları seferber ederiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmalarının ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, serginin açılış kurdelesini kesti.

Ardından davetliler sergiyi gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.