ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYOR

20180514spor3İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ücretsiz yaz spor okulları için kayıt sürecinin başlayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz döneminde futboldan yüzmeye kadar 9 farklı branşta verilecek ücretsiz yaz spor kursları için başvuruların 15 Mayıs 2018 tarihinde başlayacağını söyledi.Okulların kapanması ile birlikte start alacak yaz spor okullarının 6 farklı tesiste başlayacağını belirten Başkan Seyfi Dingil, şöyle konuştu:

“Spor kursları Eylül ayının ikinci haftasına kadar hizmet verecek. Sporun ve sporcunun gelişimi için 4 yıldır hizmet veriyoruz. İskenderun Belediye olarak gençlerin ve çocukların sporla yetişmesi anlamında spor ahlakı ve spor kültürüne sahip aynı zamanda spor ile eğitimi bir arada yürüten bireyler olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Güney bölgesinde spora en fazla desteği veren Belediye olarak vatandaşlarımızın da takdirini topladık. Temel olarak çocuklarımızdan başlayarak sportif hizmetlere ara vermiyoruz. Bu kapsamda ücretsiz yaz kurslarımız için ön kayıtlar 15 Mayıs 2018 tarihinde başlayacak “şeklinde konuştu.