BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: İSKELEDE İFTAR SOFRASI KURULACAK

20180515ramazan1İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde Ramazan ayı boyunca her gün hayırsever işadamlarının katkıları ile bin 500 kişilik iftar sofrası kurulacak.

HER GÜN BİN 500 KİŞİYE İFTAR

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahilde bulunan iskelede her gün hayırsever işadamları tarafından iftar soflarının kurulacağını ve ilçe halkını iftar sofralarında buluşturacaklarını söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iskelede iftar soframızda Ramazan ayı boyunca yaklaşık bin 500 kişiye iftar verilecek. Ramazan ayının bereketini beraber yaşamak, halkımızla aynı sofrada buluşacağız. Ramazanın bu güzelliğini bereketini aynı sofrada hep beraber yaşayacağız.”dedi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu tür organizasyonlar dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırırken, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Ramazan ayının devletimiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum ” diye konuştu.