BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ADAY TANITIM TOPLANTILARINA KATILDI

20180528iftar1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Erzin, Dörtyol, Payas ve İskenderun’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 27.dönem AK Parti Hatay milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.

SEÇİMDEN BAŞARILI ÇIKACAĞIZ

İskenderun’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yapılan değerlendirmelerin ardından 11 arkadaşımız milletvekili adayı oldu. Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı 24 Haziran’a kadar sürdüreceğiz. Seçimden başarılı bir şekilde çıkacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin ”dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Başkan Seyfi Dingil,”24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok.24 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan çalışacağız. Ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da da seçimden zaferle çıkacağız. Bu vesile ile tüm milletvekili aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayları kısa konuşmalar yaparak partililer ile bir süre sohbet ettiler.