BAŞKAN SEYFİ DİNGİL VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

20180530iftar1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayında vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan ve Azganlık’ta düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada vatandaşlarla bir araya gelerek ezanın okunması ile birlikte orucunu açtı. Orucunu açan vatandaşları da masalarında tek tek ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, vatandaşların taleplerini dinledi.

RABBİM KABUL EYLESİN

Mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Seyfi Dingil,”Rabbim yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programlarımıza hemşerilerimizin yoğun ilgisi bizleri oldukça sevindiriyor.”dedi.

Başkan Seyfi Dingil Azganlık’taki iftar programının ardından Karayılan düzenlenen iftar programına geçerek, vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.